Domov | Novice | Drugi termin seminarja tehnike vožnje z mojstri!

Drugi termin seminarja tehnike vožnje z mojstri!

6. september 2011

POZOR, POZOR! Zaradi izjemnega zanimanja za seminar tehnike vožnje z mojstri Zdravcem, Lukom in Blažem smo se na TKO Kranj odločili, da odpremo še en datum - ponovitev seminarja bo v nedeljo, 18. septembra 2011 prav tako na Krvavcu. Vse ostale podrobnosti ostajajo enake kot za prvi termin seminarja - preberi spodaj in se prijavi čim prej!

--

Ljubitelji gorskega kolesarstva, tole je za vas:

Spet se bo zgodilo! Samo za vas pripravljamo enodnevni kolesarski seminar na Krvavcu, namenjen nadgradnji tehnike vožnje. Posvetili se bomo ključnim elementom vožnje po lažjih in tudi zahtevnejših terenih, kar nam na turi pride še kako prav. Pomemben del našega srečanja bomo namenili tudi odnosu turnega kolesarja do narave in drugih obiskovalcev gorskega sveta.

Seminar bo na Krvavcu: najprej v Planinskem domu na Gospincu (po domače pri Rozki), kjer se bomo posvetili teoriji, nato pa zunaj na terenu, kamor spadamo - tam se bomo pozabavali s kolesi.

Inštruktorji? Sami mojstri!

Zdravc Božnar Sebanc

Kdo ga ne pozna? Eden začetnikov gorskega kolesarstva pri nas, nekoč tekmovalec, danes zasvojenec z gorskim kolesarstvom, prvi obraz trgovine Imbbus v Ljubljani in goreč zagovornik večje legalizacije gorskega kolesarstva v Sloveniji. Podkovan z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem kanadskega podjetja Gravity Logic. Pozna vso teorijo in prakso, ki gorskemu kolesarju odpre novo dimenzijo zabave na kolesu. Zdravc nam bo razložil teorijo geometrije in gibanja, na terenu pa se bo posvetil tudi vsakemu kolesarju in njegovemu kolesu posebej.

Luka Gratej

Ko gre za najtežje tehnične spuste, je Luku težko najti konkurenco. Lahko bi mu rekli kar 'profesor za ovinke'. V praksi udejanja, kar je še v teoriji skoraj nemogoče dokazati. Luka kot TK vodnik in učitelj GK 2 redno sodeluje na usposabljanjih za Turno kolesarske vodnike pri PZS in Učitelje gorskega kolesarstva pri KZS. Na platnu bo prikazal tehnike vožnje in njihove posebnosti, na terenu pa se bomo skupaj z njim lotili izzivov. Posvetil se bo vsakemu kolesarju in njegovi vožnji.

Blaž Šmid

Blaž teorijo prepušča drugim, sam se loteva prakse - uživa tako v tehnično zahtevnih spustih kot v zraku. Blaž bo v vlogi načelnika TKO Kranj in TK vodnika spregovoril o odnosu kolesarja do narave in drugih udeležencev, na terenu pa vam bo pokazal veščine, ki besedo 'težko' spremenijo v 'zabavno'.

Zdravc, Luka in Blaž - inštruktorji na Seminarju TKO Kranj 2011

Je seminar primeren tudi zate?

Se sprašuješ, kako čez skale, korenine, grušč, ozke serpentine, kako pravilno nastaviti kolo ...? Potem je odgovor DA. 
Seminar je primeren tako za tiste z manj znanja kot za bolj podkovane, ki si želite nadgraditi svoje znanje. Spoznavanje pravilnega položaja in ravnotežja, zaviranje, 'front pivot', tudi 'izhod v sili' ... Blaž, Luka in Zdravc poznajo odgovore in na Krvavcu bodo tvoje znanje postavili stopničko višje. 

Kdaj, kje, koliko?

Drugi termin seminarja bo potekal v nedeljo, 18. septembra 2011 na Krvavcu (teoretični del v Planinskem domu na Gospincu (pri Rozki), praktični del pa pri stolpu na vrhu Krvavca).

Zaradi zahtevnosti programa je število udeležencev omejeno (20). Cena je 30 € / osebo in zajema:

Podrobnejši program seminarja bo objavljen na strani TKO Kranj najkasneje 1 teden pred seminarjem.

Prijava

Ker je zanimanje za seminar precejšnje, predlagamo, da se prijaviš čim prej. Piši nam na info@tkokranj.si, kjer smo dosegljivi tudi za vse dodatne informacije.

Vabljeni!

Zdravc, Luka, Blaž, Jure in Tomaž iz TKO Kranj

Arhiv novic

 

 

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
>Strinjam se