Utrinki

Seminar tehnike vožnje - Krvavec 2018

8. 4. 2018 - Turnokolesarski odsek Kranj vabimo, da se nam pridružite na osmi izvedbi seminarja tehnike vožnje na Krvavcu, ki bo potekal 26.5.2018. Obdelali bomo večino osnovnih elementov vožnje gorskega kolesa – zavoji, aktivna drža, premagovanje različnih ovir, nastavitev kolesa,...
Njihova pravilna izvedba je pogoj za uživanje na kolesu in nadaljnje piljenje tehnike. Na koncu dneva sledi spust v dolino, kjer pa se bomo razdelili v dve skupini, glede na nivo znanja.

Število prijav je omejeno. Podrobne informacije o seminarju pod novicami (www.tkokranj.si/novice/seminar-tehnike-voznje-krvavec-2018.html)

Za seminar potrebuješ:
- izpravno gorsko kolo (vsaj s sprednjim vzmetenjem),
- ustrezno opremo (čelada, ščitniki,...),
- dobro voljo :)

Prijavnina:
- 50eur za člane PD Kranj
- 61eur za ostale
Poleg samega seminarja je v ceno vključeno: prevoz z nihajko, malica in kosilo.
Več informacij in prijave: seminar@tkokranj.si

Poleti in beli whoopsi

25. 3. 2018 - Počasno prebujanje pomladi, sonce in pobiranje snega v preteklih dneh, nas je zbralo 3 neučakane kolesarje, da otvorimo tisto pravo kolesarsko sezono. Sicer nam je že skoraj ratalo v januarju, ampak ga je potem pošteno nametalo - belega puha - da smo lahko uživali tudi v zimskih radostih :)

No, na vikend praznika pod Poncami, pa upam, da nam je zadeva uspela in bomo počasi začenjali nabirati višince. Glede na to, da smo se zbrali pozno dopoldne, smo uglasili telefon na valove Vala 202 in med brcanjem in občasnim tiščanjem koles po kar lepo utrjeni in konstantni snežni podlagi, poslušali dogajanje v Planici. Šli smo na Valvasor in na makadamu je, kot rečeno, še kar nekaj snega (tudi kakšnega turnega smučarja se še sreča), vendar pa je podlaga lepo utrjena in zadeva večinoma vozna - na koncu zavisi predvsem od kondicije. Po uri in 15' brcanja, nam je uspelo priti na zaslužen čaj in štrudl (mmmljask).

Že na vzponu smo razmišljali, da bi spremenili zamišljeno traso spusta in odšli navzdol kar v smeri vzpona, saj so bili snežni tobogan na cesti in grbine/kuclji ustvarjeni od traktorja (t.i. whoops-i) precej mamljivi. Na koncu nam ni bilo žal, malo smo povadili odnašanje koles, na splošno pa je bil oprijem zelo dober. Upam, da se tudi ostali počasi spravite iz brlogov ali smučk - več nas je, bl je fajn ;)

Šola za turne kolesarje 2018

2. 3. 2018 - Šola za turne kolesarje ponovno vabi k vpisu, tokratna izvedba bo že peta po vrsti! Vsi lepo vabljeni na uvodni sestanek, ki bo 2. 3. 2018 ob 18:00 v prostorih PD Kranj. ---> Klik desno pod aktualne novice --->

Arhiv utrinkov

Napovednik

Transardinia 2018

Kdaj: četrtek, 26. 4. 2018 ob 20:00
Zbor: Livorno
Vabi: Atila Armentano
komentarji0 komentarjev »  |  Več informacij »

Planina Seča (Karavanke)

Kdaj: sobota, 19. 5. 2018 ob 9:00
Zbor: Slovenski Javornik/Koroška Bela...
Vabi: Dani Benedičič
komentarji0 komentarjev »  |  Več informacij »

Vse napovedane ture »

 

 

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
>Strinjam se