Domov | Novice | Na občnem zboru izvolili novega načelnika in upravni odbor

Na občnem zboru izvolili novega načelnika in upravni odbor

19. junij 2014

Na rednem občnem zboru Turno kolesarskega odseka Kranj smo člani izvolili nov Upravni odbor - novi načelnik je Jure Martinjak.

Z letošnjim junijem se je prejšnjemu Upravnemu odboru in načelniku Blažu Šmidu iztekel dveletni mandat. Blaž je, mnenja, da je čas za osvežitev na položaju načelnika, za svojega naslednjika predlagal Jureta Martinjaka.

Jure Martinjak je eden najbolj aktivnih članov TKO Kranj. Letos je kot vodja šole za turne kolesarje pomagal vzgojiti prvo generacijo tečajnikov, prisoten je na večini skupnih tur, kjer se odlično znajde v vlogi vodnika, na Komisiji za turno kolesarstvo pri PZS ga poznajo kot asistenta pri usposabljanju turno kolesarskih vodnikov. Jure je tudi tečajnik alpinistične šole pri Alpinističnem odseku PD Kranj, sicer pa vedno dobre volje in pripravljen pomagati.

Člani upravnega odbora so v večini ostali v enaki zasedbi: na mestu namestnika načelnika je po novem prejšnji načelnik Blaž Šmid, ostali trije člani pa so Jaroslav Škantar in Tomaž Ovsenik (iz prejšnje zasedbe UO) ter novi član Nenad Biševac, ki se je odseku priključil pred dvema letoma kot tečajnik na seminarju na Krvavcu.

Arhiv novic

 

 

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
>Strinjam se