Domov | Novice | Program seminarja Krvavec 2010

Program seminarja Krvavec 2010

29. september 2010

PROGRAM SEMINARJA UČENJA TEHNIKE VOŽNJE Z GORSKIMI KOLESI PO ZAHTEVNIH TERENIH

Pozdravljeni, bodoči udeleženci našega prvega seminarja učenja tehnike s kolesi po zahtevnih terenih. Naš seminar bo potekal v sledečem časovnem okviru:

Kaj bomo pravzaprav počeli? Gremo po vrsti:

Predavanje bo sestavljeno iz dveh delov: v prvem bo izkušeni učitelj gorskega kolesarstva Luka Gratej predstavil nastavitve kolesa in teorijo elementov vožnje z gorskim kolesom. V drugem delu nas bo o tehnični plati in o različnih kategorijah gorskih koles poučil mojster svojega posla in veteran turnega kolesarstva v Sloveniji, Zdravc Božnar – Cufi.

Časa in prostora bomo imeli na smučišču dovolj, da se lahko naučimo marsikaj: od pravega položaja na kolesu pri vzponih in spustih, do učinkovitega zaviranja, sestopanja v sili ter vožnje različnih zavojev. Pogledali si bomo tudi nekatere elemente tehnike, ki so nepogrešljivi za dodatno zabavo (zajčki poskok oz. bunny hop, vožnja po zadnjem in obrat na sprednjem kolesu ...). Skratka, učili se bomo elemente, ki jih bomo kasneje lahko koristno uporabili na naših avanturah na kolesu.

Čaka nas dan, poln novih spoznanj in prijetnega druženja. V primeru izjemno slabe vremenske napovedi bomo seminar prestavili na kasnejši termin. O tem boste obveščeni najkasneje do petka zvečer.

 

TESTNA KOLESA

Na razpolago bomo imeli tudi testna kolesa, ki nam jih bo za to priložnost odstopilo podjetje, ki prodaja kar nekaj različnih znamk kvalitetnih gorskih koles.

Kdor bi želel seminar 'presedeti' na testnem kolesu, naj pokliče Zdravca v Imbbus (041 777 357).

 

 

Še formalnost, ki se ji ne moremo izogniti: ker naša dejavnost poteka v okviru PZS, morajo biti vsi udeleženci seminarja člani PZS. Članarina poleg ostalih ugodnosti (popusti v kočah) vključuje tudi zavarovanje v primeru poškodb pri planinski dejavnosti.

Za vse dodatne informacije spremljajte Seminar tehnike vožnje za turne kolesarje ... 

 

Lep pozdrav in srečno,

Atila Armentano

P.S. V sredo, 29.9. je v prostorih PD Kranj na Koroški 27, Kranj ob 20.00 sestanek članov odseka. Vabljeni vsi prijavljeni udeleženci seminarja in ostali, ki jih turno kolesarstvo zanima!

Arhiv novic

 

 

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
>Strinjam se