Domov | Novice | TKO Kranj na spletu

TKO Kranj na spletu

27. julij 2010

Na pobudo nekaterih kolesarjev je bil s podporo Planinskega društva Kranj ter Komisije za turno kolesarstvo junija letos ustanovljen Turno kolesarski odsek Kranj.

Spletno stran TKO Kranj smo postavili s podobnimi nameni kot pred leti sorodno stran kranjskih alpinistov - da imajo ljudje, ki jih druži veselje do športa in narave ter želja po medsebojnem druženju, mesto, kjer lahko dobijo in si izmenjujejo koristne informacije s področja turnega oz. gorskega kolesarstva.

V rubriki Napovednik bodo objavljene skupne ture, ki jih bomo organizirali turno kolesarski vodniki. Poleg skupinskih o rganiziranih tur boste vsi člani lahko objavili krajše neorganizirane ture, na katerih si boste zaželeli družbe.

V Utrinkih boste lahko objavljali svoje kolesarske izlete, v Reportažah pa bomo objavljali skupinske ture in večje kolesarske dogodke.

Vse pobude, komentarje in ostala vprašanja nam lahko posredujete preko enega od kontaktov.

Spletno stran smo zasnovali Atila Armentano z vsebinami, Jure Omejc s tehnično izvedbo in urejevalnikom vsebin ter Tomaž Ovsenik z idejno in oblikovno zasnovo. Naše strani poganja in gosti boomerank.net.

Vsi obiskovalci ste povabljeni, da soustvarjate našo spletno stran z vašimi prispevki, saj bo tako stran res dosegla svoj pravi namen.

Arhiv novic

Napovednik

KTK Turnokolesarski tabor 2018 - Zasavje

Kdaj: petek, 10. 8. 2018 ob 6:00
Zbor: Zagorje
Vabi:
komentarji0 komentarjev »  |  Več informacij »

Kanzelhöhe (Gerlitzen)

Kdaj: sobota, 11. 8. 2018 ob 8:00
Zbor: Petrol Hrušica - sever
Vabi: Dani Benedičič
komentarji0 komentarjev »  |  Več informacij »

Vse napovedane ture »

 

 

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
>Strinjam se