Domov | Novice | Turno kolesarskemu odseku Kranj na pot

Turno kolesarskemu odseku Kranj na pot

28. julij 2010

Pa smo jo dobili, našo spletno stran. V današnjem času ne obstajaš, če nimaš svojega prostora v virtualnem svetu. Če se navežem na to trditev, lahko rečem, da sedaj obstajamo. Naj tudi ta prostor postane mesto, kjer se srečujemo, oziramo na pretekle podvige, načrtujemo nove in se medsebojno obveščamo, kam gremo, kam bi šli in kaj moramo postoriti, da bo naše turno kolesarjenje še večji užitek.

Obenem ne smemo izpustiti priložnosti, ki nam jo nudi ta prostor, da obveščamo in ozaveščamo tudi ostalo zainteresirano javnost (predvsem planinsko), da smo na istem bregu reke, enakovredni udeleženci, ki s svojo dejavnostjo ne škodimo nikomur, temveč tudi s svojo prisotnostjo v naravi pripomoremo, da je sobivanje za vse, ki se znajdemo tam, enako prijetno. Tako stanje bomo predvsem s toleranco do ostalih ljudi, ki jih srečujemo na naših turah, tudi uresničili. Če smo ljudje pametni, je dovolj prostora za vse.

Kot načelnik novo ustanovljenega Turno kolesarskega odseka Kranj vsem članom in simpatizerjem želim predvsem veliko višinskih metrov užitkov brez poškodb (padci so tako ali tako del igre), okvar ali pretirano slabega vremena, ki nas ujame na turi. Vsem, ki so nas podprli pri ustanovitvi Odseka (predsedniku PD Kranj, načelniku AO Kranj in načelniku KTK PZS), se v imenu članov iskreno zahvaljujem za podporo.

Srečno, se vidimo na turi.

Atila Armentano,
načelnik TKO Kranj

Arhiv novic

 

 

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
>Strinjam se