Domov | Novice | Program seminarja tehnike vožnje z mojstri 2011

Program seminarja tehnike vožnje z mojstri 2011

9. september 2011

Pozdravljeni, udeleženci našega letošnjega seminarja učenja tehnike z mojstri. Objavljamo urnik in okvirni program seminarja, ki bo naslednji vikend, v soboto in nedeljo potekal na Krvavcu.

Urnik in program je enak za sobotne in nedeljske udeležence.

Urnik seminarja

Program

Predavanje bo sestavljeno iz treh delov:

Po predavanju bomo zajahali kolesa in se podali višje gor na smučišče. Časa in prostora bo dovolj, da se lahko naučimo marsikaj: od pravega položaja na kolesu pri vzponih in spustih, do učinkovitega zaviranja, sestopanja v sili ter vožnje različnih zavojev. Pogledali si bomo elemente tehnike, ki so nepogrešljivi za dodatno zabavo (zajčki poskok oz. bunny hop, vožnja po zadnjem in obrat na sprednjem kolesu ...). Skratka, učili se bomo elemente, ki jih bomo kasneje lahko koristno uporabili na spustu ter naših avanturah na kolesu.

Vreme?

Čaka nas dan, poln novih spoznanj in prijetnega druženja. V primeru izjemno slabe vremenske napovedi bomo seminar prestavili na kasnejši termin. O tem boste obveščeni najkasneje do petka zvečer.

Formalnost

Še formalnost, ki se ji ne moremo izogniti: ker naša dejavnost poteka v okviru PZS, morajo biti vsi udeleženci seminarja člani PZS. Članarina poleg ostalih ugodnosti (popusti v kočah) vključuje tudi zavarovanje v primeru poškodb pri planinski dejavnosti.

Za vse dodatne informacije nam pišite na info@tkokranj.si.

 

Se vidimo na Krvavcu!

Zdravc, Luka, Blaž, Jure in Tomaž iz TKO Kranj

Arhiv novic

 

 

 

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...
>Strinjam se